Pilot klok voorverkoop Eelde geslaagd

De pilot klok voorverkoop met logistiek naar Eelde is geslaagd.

Er is door Royal FloraHolland Eelde besloten dat de klanten nu zelf door kunnen gaan met deze nieuwe dienst. Kopers op RFH Eelde kopen via de klok voorverkoop producten uit het assortiment van RFH vestiging Aalsmeer, de gekochte producten worden op Aalsmeer afgeleverd bij logistiek dienstverlener CAAC. CAAC zorgt voor de logistieke verwerking en transportopdrachten. CAAC partner Faber bloementransport zorgt voor het geconditioneerde transport naar RFH Eelde.

De CAAC kosten voor de logistieke dienstverlening plus het RFH EKT abonnement kunnen vanaf nu door de klant betaald worden. De klant is vrij om de dag te kiezen die het beste bij zijn inkoopritme past. De gekochte producten worden standaard verwerkt op RFH stapelwagens.

Zijn er klanten die de goederen direct naar hun eindbestemming willen hebben, dan kunnen zij dit regelen met hun vaste transporteur en CAAC. In dat geval dient de klant te vragen naar de tarieven die dan gelden, de klant kan dan ook kiezen of het op CC’s of op veilingkarren geladen dient te worden.

Klik op onderstaande download link voor de PDF presentatie, daarin uitleg over het EKT abbonnement en het activeren hiervan. Voor de CAAC tarieven kunt u contact opnemen met:

Antoinette Wijnands 0297 390830  -  Maurice Wijnands 0297 390829.

PRESENTATIE KLOK VOORVERKOOP MET LOGISTIEK NAAR EELDE