Samenwerking CAAC & Flower Warehouse

Samenwerking CAAC & Flower Warehouse (FWH)

Met ingang van 1 januari 2018 gaat CAAC een samenwerkingsverband aan met Flower Warehouse. Flower Warehouse heeft net als CAAC vestigingen op Royal FloraHolland Aalsmeer en Naaldwijk. Flower Warehouse richt zich op het ontzorgen van kwekers, zij bieden de kwekers diversen diensten aan zoals (gekoeld) voorraadbeheer en opslag, order picken en order distributie naar kopers.

Flower Warehouse is de handelsnaam voor de logistieke bloemen-activiteiten vanuit Gro4U, De bij Gro4U aangesloten kwekerijen zijn o.a. Zentoo & Unicum. Gro4U / FWH streeft na dat klanten beter worden bedient om een herkenbare positie voor haar producten in het schap te waarborgen, o.a. door een hoge leveringssnelheid, maximale leveringsbetrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit. De huidige dienstverlening is vooral gericht op kwekers.

Flower Warehouse gaat zich vanaf 2018 meer richten op de handling diensten voor kwekers. CAAC neemt dan o.a. de distributie van het Flower Warehouse voor zijn rekening. De werkzaamheden van CAAC en het Flower Warehouse vinden plaats vanuit de gezamenlijke CAAC & FWH boxen in Aalsmeer en Naaldwijk. De hoofdvestiging op Aalsmeer is de CAAC FWH box op locatie 257, hoofdvestiging op Naaldwijk is de FWH CAAC box op de Strijp.

De samenwerking zien CAAC & FWH als een must voor de toekomst, samenwerken en bundeling van diensten tussen Flower Warehouse en CAAC is hierbij de eerste stap.

AANVULLENDE INFO