CAAC & Flower Warehouse

Handling & Distributie

CAAC Flower Warehouse is een samenwerkingsverband tussen CAAC BV en Flower Warehouse, Flower Warehouse is de handelsnaam voor de logistieke activiteiten van Gro4U Group of Growers.

Onze gezamelijke missie is het ontzorgen van vervoerders, kwekers en kopers, door het aanbieden van passende logistieke diensten.

Bij deze samenwerking blijven de gebruikelijke locaties op Royal FloraHolland Aalsmeer & Naaldwijk gehandhaafd, worden de processen geoptimaliseerd en de openingstijden verruimd. De vertrouwde gezichten die u tot nu toe kent, zullen ook in de nieuwe situatie garant staan voor de logistieke diensten

Overzicht diensten:

HANDLING DISTRIBUTIE KOA SERVICE
Voorraadbeheer (gekoeld) Intern transport naar kopers Ontvangst & controle
24uurs koel overslag Intern transport retour lading Overzetten & indikken
Order picken Flowertrack Track&Trace Opbouwen deense karren
Order assemblage SIDIbon logistieke labels Transport klaarzetten in depot

 

SIERTEELTTRANSPORT DEPOT

Laat uw bestelde sierteeltproducten afleveren bij ons sierteelt depot, wij verzorgen voor u de ontvangst, opslag en verwerking. CAAC Flower Warehouse beschikt voor de opslag- en verwerkingsactiviteiten over een afgeschermde box, de in- & uitslag wordt digitaal voor u vastgelegd en kan, real-time, online aan u beschikbaar worden gesteld.

Uw producten kunnen op afroep transport klaar worden gezet en via onze gereserveerde docks verladen worden. Door onze ruime openingstijden is de beschikbaarheid van uw producten gegarandeerd.

 

Flower Warehouse tarieven op aanvraag (Order verwerking, ompakken, assemblage & distributie)

 

CONTACT:

Voor vragen of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Maurice Wijnands 0297 390829

Email: