DocktoDoor

Intern transport van Bloemen en Planten

Voor Sierteeltbedrijven verzorgen wij de interne distributie, dock to door, van stapelwagens en deense karren. De opdrachten worden door onze aangesloten Sierteeltvervoerders/bedrijven online aangemeld via de internetapplicatie LANSonline.

Van belang is dat de karren zijn voorzien van een FH Aalsmeer BLO aanvoerbrief, een CAAC Logistiek Label of SIDIbon. Deze karbrieven bevatten de juiste barcode's (Floricode standaard) voor de digitale verwerking, die het logistieke proces inzichtelijk maakt. Iedere boxlevering wordt bij overdracht door CAAC per klant gescand en belast.

Door ons worden alle locaties op het veilingcomplex van FloraHolland Aalsmeer beleverd; Centrum, Oost en Zuid, alsmede het Logistiek Middelen Centrum (LMC) op Noord. Bij afleveren en ophalen (retour) wordt de locatie barcode (het gele bordje) plus de FHA BLO aanvoerbrief. het CAAC Logistiek Label of SIDIbon gescand. De data wordt gekoppeld aan Track&Trace systemen (Dagdeel overzicht & Flowertrack).

Voor het aanleveren van karren met meerdere klanten op één stapelwagen of één deense kar kunt u bij CAAC terecht. De partijen worden overgezet en bij de betreffende kopers afgeleverd. De koper met de grootste bestelling (onderop), krijgt de deense kar en alle tableaus bijgeschreven op haar denen-saldo.

Download: Info flyer

Download: Info SIDIbon begeleidings document