Bloementransport rondom Aalsmeer

✓ Efficiënte werkwijze

✓ Maatwerk is mogelijk

✓ Vervoer, KOA en opslag

Voor bloementransport in de buurt van Aalsmeer schakelt u ons in. Wij werken snel en efficiënt om uw producten professioneel te transporteren. Van alle transportbedrijven zijn wij de grootste onafhankelijke dienstverlener die bloemen vervoert. U zet ons voor diverse doeleinden in. Indien uw gewenste dienst niet benoemd wordt, kunt u alsnog uw mogelijkheden met ons bespreken. Bovendien transporteren wij uw bloemen zorgvuldiger en efficiënter dan andere transportbedrijven zodat u kosten bespaart.

Heeft u interesse?

Wij verzorgen bloementransport in en nabij Aalsmeer

U heeft de keuze uit diverse transportbedrijven om uw bloemen te vervoeren. De CAAC biedt gespecialiseerde logistieke ondersteuning voor sierteelt. Het vervoeren van bloemen is namelijk een delicate zaak waar niet alle transportbedrijven voor geschikt zijn. Deze producten hebben namelijk speciale behoeften bij transport die cruciaal zijn om ze in goede staat te houden. U schakelt ons in voor verschillende werkzaamheden. Wij assisteren u bijvoorbeeld bij sierteelt KOA. Daardoor hoeft u enkel uw producten in ontvangst te nemen zonder u bezig te houden met het transport. Daarnaast ondersteunen wij uw bedrijf graag bij e-commerce logistiek voor sierteelt indien u uw producten online aanbiedt. Op die manier faciliteert ons bedrijf in Aalsmeer snel en efficiënt bloementransport.

Zoek contact met ons voor uw logistieke werkzaamheden

Bij ons profiteert u van verscheidene logistieke diensten. Daarom schakelt u ons in voor bloementransport rondom Aalsmeer. Wij denken ook graag mee als uw gewenste logistieke dienst voor florabedrijven niet op onze website staat. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@caac.nl of bel naar 0297-390830 om uw mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag!