Diensten

directe stromen - kopen op afstand- inslag & opslag - maatwerk dienstverleningen

Tal van logistieke diensten

CAAC biedt tal van logistieke diensten om de klant volledig te ontzorgen. Van het afleveren van directe stromen, kopen op afstand, inslag en opslag en diverse maatwerk dienstverleningen. Staat uw dienst er niet tussen, neem dan contact op en zoeken we naar de beste oplossing.

Directe levering

Binnen de ruime aanvoertijden kunt u de producten afleveren bij de CAAC. Wij zorgen ervoor dat uw producten binnen 75 minuten na het uitladen(levering overdag) of de volgende ochtend vroeg (avond/nachtleveringen) in uw box worden afgeleverd.
Meerdere kopers op 1 ladingdrager? CAAC zorgt ervoor dat de handel gratis gesplitst wordt en u bespaart kosten op transport.
CAAC verwerkt stapelwagens, CC’s en pallets.

KOA (Kopen of afstand)

De inkoper koopt op afstand in en CAAC bouwt de ladingdrager zo efficiënt mogelijk op zodat de kosten voor transport zo laag mogelijk zijn. CAAC verzorgt het volledige pakket van controle op aantallen tot het doorgeven aan de transporteur, u hoeft alleen nog de bloemen en/of planten in ontvangst te nemen op uw locatie.

Inslag en opslag

U wilt zo efficiënt mogelijk werken. Daarom biedt CAAC de mogelijkheid uw producten in en op te slaan ons depot. Door middel van het inscannen van de producten weet u wat er klaar staat.
Wilt u niet wachten bij het LMC, er is een mogelijkheid om fust af te laten halen door de CAAC. Hierdoor hoeft u maar 1x te laden en te lossen.

Maatwerk

Het komt voor dat de logistieke dienst die jij wil er niet tussen staat. Bij de CAAC is alles bespreekbaar en kunnen we maatwerk dienstverlening toepassen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Intervestiging transport

Met de 20 aangesloten transporteurs heeft de CAAC een groot netwerk om intervestiging transport te organiseren. CAAC kiest de best passende transporteur voor u uit en ontzorgt u in alle facetten van intervestiging transport.

verlengstuk voor de sierteelt sector

CAAC is het verlengstuk voor de kweker, vervoerder en koper zonder eigen ruimte op de exportlocaties van Royal FloraHolland

Nieuwste Technologie

CAAC werkt met de nieuwste technologie waardoor de klant altijd op de hoogte is waar de producten zijn

snelle en efficiënte afhandeling

CAAC staat voor een snelle en efficiënte afhandeling van uw producten binnen en buiten de veiling

uitzonderlijke dienstverlening

CAAC schakelt snel en u kunt u vertrouwen op de uitzonderlijke dienstverlening