E-commerce logistiek voor sierteelt

✓ Efficiënte werkwijze

✓ Maatwerk is mogelijk

✓ Vervoer, KOA en opslag

Als uw bedrijf onder e-commerce valt, kan de CAAC de logistiek voor uw sierteelt verzorgen. Op die manier kunt u zich focussen op het verkopen van uw producten. Wij bouwen de karren op en maken deze gereed voor transport. Dankzij onze snelle en efficiënte werkwijze verloopt het proces gegarandeerd soepel.

Heeft u interesse?

Hulp bij e-commerce logistiek voor sierteelt

U kunt bij ons terecht voor logistieke ondersteuning voor sierteelt. E-commerce logistiek houdt in dat wij u ondersteunen bij de logistieke zaken waarmee u te maken krijgt wanneer u uw sierteelt online aanbiedt. Wij bieden u bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw sierteelt op te slaan in ons depot. Daarnaast assisteren wij u op andere manieren bij de logistiek voor uw sierteeltbedrijf. Wij verbinden u met de juiste transporteurs en wij maken uw goederen gereed voor het vervoer.

Laat uw logistiek over aan onze experts

De CAAC in Aalsmeer, dicht bij Amsterdam, regelt graag de logistiek die bij e-commerce van sierteelt hoort. Wij zijn al lange tijd actief in het transport van sierteelt, waardoor u zeker bent van een soepel en efficiënt proces. Neem contact met ons op om van onze diverse transportdiensten te profiteren. Zoek contact met ons via een e-mail naar info@caac.nl of door te bellen naar 0297-390830. Wij hebben ook vestigingen in Naaldwijk en Rijnsburg.