Sierteelt vereist professioneel transport

✓ Efficiënte werkwijze

✓ Maatwerk is mogelijk

✓ Vervoer, KOA en opslag

Bij het kopen en verkopen van sierteelt krijgt u gegarandeerd te maken met transport. Wij werken snel en efficiënt om uw goederen op de veilingen van A naar B te laten brengen. Wij zijn de grootste onafhankelijke dienstverlener die bloemen intern distribueert, verzamelt en consolideert. U zet ons voor diverse doeleinden in. Indien uw gewenste dienst niet benoemd wordt, kunt u alsnog uw mogelijkheden met ons bespreken. Wij helpen u graag om kosten te besparen door de juiste transportbedrijven in te schakelen die uw bloemen zorgvuldig en efficiënt vervoeren.

Heeft u interesse?

Wij zoeken voor uw sierteelt het juiste transport

De CAAC biedt gespecialiseerde logistieke ondersteuning voor sierteelt. Het vervoeren van bloemen is namelijk een delicate zaak waar niet alle transportbedrijven voor geschikt zijn. U heeft de keuze uit diverse transportbedrijven om uw bloemen te vervoeren. Wij verbinden u graag met vakkundige transporteurs die verstand van zaken hebben. U schakelt ons in voor verschillende werkzaamheden. Wij assisteren u bijvoorbeeld bij sierteelt KOA. Wij ontfermen ons dan over het klaarmaken van het transport zodat u enkel uw sierteelt in ontvangst hoeft te nemen. Daarnaast ondersteunen wij uw bedrijf graag bij e-commerce logistiek voor sierteelt indien u uw producten online aanbiedt. Op die manier regelt ons bedrijf in Aalsmeer, nabij Amsterdam, snel en efficiënt transport voor uw sierteelt. Wij hebben ook vestigingen in Rijnsburg en Naaldwijk.

Zoek contact met ons voor uw logistieke werkzaamheden

Bij ons profiteert u van verscheidene diensten omtrent transport voor sierteelt. Wij denken echter ook graag mee als uw gewenste logistieke dienst voor sierteeltbedrijven niet op onze website staat. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@caac.nl of bel naar 0297-390830 om uw mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag!