Sierteelt KOA

✓ Efficiënte werkwijze

✓ Maatwerk is mogelijk

✓ Vervoer, KOA en opslag

U schakelt ons onder andere in voor het vervoeren van sierteelt bij KOA, kopen op afstand. De CAAC assisteert u graag bij de logistieke zaken die u nodig heeft om sierteelt op afstand te kopen. Wanneer u, bijvoorbeeld via een veiling, gebruikmaakt van KOA, zorgen wij voor een efficiënte belading van de ladingsdrager voor uw sierteelt. Daardoor houden we de transportkosten voor u zo laag mogelijk.

Heeft u interesse?

Volledige service bij sierteelt KOA

KOA is de manier om flora in te kopen. Zo hoeft u bij kopen op afstand bijvoorbeeld niet te reizen naar de locaties van Royal FloraHolland. Daarnaast kunt u het aanbod van meerdere locaties tegelijk bekijken. Een ander voordeel van online KOA is dat u kunt filteren, waardoor u de bloemen en planten die u zoekt sneller vindt. De CAAC ondersteunt u met verschillende diensten om KOA mogelijk te maken. Wij kunnen voor uw de logistiek voor uw sierteeltbedrijf verzorgen.

Uw mogelijkheden bij ons

De CAAC heeft locaties op Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Wij zijn gespecialiseerd in logistieke ondersteuning voor sierteelt. Daarom ondersteunen wij u graag bij alle logistieke aspecten van sierteelt kopen op afstand. Wij bouwen bijvoorbeeld een efficiënte ladingdrager waardoor we transportkosten besparen. Daarnaast controleren wij de aantallen en kunt u bij ons terecht voor de opslag van sierteelt. U ziet, wij doen er alles aan om uw sierteelt via kopen op afstand naar uw locatie te laten brengen. Daardoor hoeft u bij KOA dus niets te doen, behalve uw flora in ontvangst nemen. Dus u kunt, altijd op ons rekenen wanneer u sierteelt op afstand wenst te kopen. Wij assisteren ook graag bij logistiek voor e-commercebedrijven in de sierteelt.

Profiteer van onze diensten

KOA is een efficiënte manier om flora in te kopen. Dan moet u echter wel uw aankopen naar uw locatie zien te transporteren. Wij regelen alles, van opslag tot transport, om uw aankopen naar uw locatie te vervoeren. Dus, heeft u logistieke hulp nodig om sierteelt op afstand te kopen? Contacteer ons kantoor in Aalsmeer, vlak bij Amsterdam, door een e-mail te sturen naar info@caac.nl of door te bellen naar 0297-390830.