Opslag sierteelt

✓ Efficiënte werkwijze

✓ Maatwerk is mogelijk

✓ Vervoer, KOA en opslag

Bij de CAAC is genoeg ruimte voor opslag van uw sierteelt. Daardoor kunt u efficiënter werken. Doordat wij alles inscannen, weet u precies wat er bij ons staat. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om producten door ons af te laten halen zodat u maar één keer hoeft te laden en te lossen. U kunt met ons altijd andere mogelijkheden op maat bespreken.

Heeft u interesse?

Efficiënte opslag van sierteelt

Ons bedrijf biedt graag logistieke ondersteuning voor sierteelt. Zo profiteert u bij ons bijvoorbeeld van professionele opslag voor uw sierteelt. Doordat wij al uw producten inscannen, bent u er altijd van op de hoogte wat er bij ons depot staat. Daarnaast zijn werkzaamheden op maat altijd bespreekbaar. Wij zijn namelijk zeer flexibel, snel en efficiënt. Daarom zijn wij de juiste keuze om u bij de logistiek voor uw sierteeltbedrijf te ondersteunen.

Andere relevante diensten

Wij ondersteunen uw bedrijf ook graag met andere werkzaamheden omtrent logistiek. U schakelt ons bijvoorbeeld ook in wanneer u gebruikmaakt van KOA van sierteelt zodat u zich kunt richten op uw aankopen in plaats van het transport. Daarnaast verrichten wij logistieke werkzaamheden voor e- commercebedrijven, groothandels, tuincentra en diverse kopers.

Schakel ons in voor logistieke werkzaamheden

De CAAC biedt diverse logistieke diensten aan zodat u zich volledig kunt richten op uw zaak. Wij verzorgen bijvoorbeeld graag de opslag van uw sierteelt bij ons depot in Aalsmeer, Naaldwijk of Rijnsburg. Wenst u ons in te schakelen? Vul dan ons contactformulier in. U kunt ook een e-mail sturen naar info@caac.nl of, voor onze vestiging in Aalsmeer, dicht bij Amsterdam, bellen naar 0297-390830.