Logistieke ondersteuning voor sierteelt

✓ Efficiënte werkwijze

✓ Maatwerk is mogelijk

✓ Vervoer, KOA en opslag

Wij bieden op meerdere manieren logistieke ondersteuning voor sierteelt. U zet ons onder andere in voor directe levering van producten, opslag en KOA. Daarnaast staan wij altijd open om een oplossing op maat te bespreken. Met de CAAC bent u verzekerd van een snelle en efficiënte werkwijze. Daardoor bespaart u tijd én geld.

Heeft u interesse?

Onze logistieke ondersteuning voor uw sierteelt

De CAAC helpt u graag bij alle zaken omtrent het transport van sierteelt. Onze vestiging in Aalsmeer, vlak bij Amsterdam, assisteert u graag bij het distribueren van uw sierteeltproducten binnen de veilingen van Aalsmeer en Naaldwijk. U schakelt ons bijvoorbeeld in voor het beheer en de opslag van sierteelt. Dankzij ons efficiënte scansysteem weet u precies wat in ons depot staat. Daarnaast schakelt u ons in voor logistieke ondersteuning bij directe levering van uw sierteelt. Wij zorgen ervoor dat uw producten binnen 75 minuten of de volgende ochtend direct bij uw box terechtkomen. U kunt ook bij ons terecht voor zaken omtrent logistiek voor e-commercebedrijven in de sierteelt.

Zet ons in voor uw logistiek

Wij zijn in staat om de logistiek van sierteeltbedrijven over te nemen. U heeft bij ons de keuze uit diverse transportdiensten. Daarmee profiteert u van professionele logistieke ondersteuning voor uw handel in sierteelt. Staat uw gewenste dienst niet op onze website? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@caac.nl of door te bellen naar 0297-390830.